Les Jardins de Kerfouler

Rustieke vakantiewoning met modern comfort

Het huis is gebouwd met stenen van graniet en is meer dan 100 jaar oud. Vroeger was het in gebruik als koeienstal. Er is een ruime tuin van 400 m2 met groot houten terras, diverse fruitbomen waaronder het heerlijk toeven is en we hebben er een leuke bloemenborder gemaakt.

De royale huiskamer van 30 m² is sfeervol ingericht in natuurlijke tinten en op de vloer ligt een mooie tegel. De nieuw opgetrokken muren zijn bezet met leem wat uitstekend past bij de muren van graniet. Natuurlijk staan er planten en bloemen want dat maakt het geheel helemaal af. Ook is er een radio-CD speler en er is een internet aansluiting met WIFI. Het huis wordt verwarmd met elektrische kachels.

De open keuken heeft alle benodigde apparatuur zoals koffiezetapparaat, Senseo, vaatwasser, oven, koel-/vrieskast, schoonmaakmiddelen (ekologisch), vaatdoek en borstel.

In de hal hebben we de garderobe gecreeerd. De hal geeft toegang tot het toilet en tot een ruime badkamer met inloopdouche en 2 natuurstenen wastafels.

Op de bovenverdieping zijn 2 slaapkamers met ieder 2 éénpersoons bedden (kussens en éénpersoons dekbedden aanwezig).

Hoe kan ik boeken?
Door kontakt met ons op te nemen (via e-mail of telefonisch) kunnen wij direkt de mogelijkheden voor U aangeven.

De kleine lettertjes

Algemeen
Het vakantiehuis is beschikbaar voor 4 personen. Huisdieren zijn in overleg welkom.

Aankomst- en vertrekdag is zaterdag, tenzij anders overeen gekomen. Het vakantiehuis is op de dag van aankomst na 15.00 uur beschikbaar en dient op dag van vertrek voor 10.00 uur 's morgens vrij te zijn.

De huurprijs is inclusief schoonmaakkosten (mits schoon achter gelaten), gas en water. Exclusief elektriciteit (0,20 euro per kWh) en eventuele huur van handdoeken- en bedlinnenpakket en gebruik van de wasmachine. Een indicatie van de bijkomende energiekosten per week: voor de zomer ±30€, herfst en lente ±65€ en winter ±130€.

Voorwaarden
Uw reservering zal per email bevestigd worden. Voor de verhuurder zijn reserveringen definitief indien 50% of meer van de totaal verschuldigde kosten aan de verhuurder is betaald. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken van te voren voldaan te zijn. Niet tijdige betaling geeft de verhuurder het recht de reservering als geannuleerd te beschouwen en het vakantiehuis aan andere te verhuren.

Indien de annulering plaats vindt binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Wanneer de annulering plaats vindt meer dan 4 weken voor aanvang van de huurperiode wordt de aanbetaling minus 15% gerestitueerd.

De verhuurder verbindt zich voor de genoemde huurperiode en huurder dient respect te tonen t.a.v. het huis en zijn omgeving en verplicht zich het huis in goede staat, schoon en opgeruimd achter te laten. Bij boeking gaat de huurder akkoord met de Algemene Voorwaarden en verklaard de huurder zich aansprakelijk voor eventuele schade aan het vakantiehuis en inboedel van ten gevolge of door toedoen van de huurder is ontstaan tijdens de huurperiode.

Nuttige informatie

Prijzen vakantiehuis

Extra mogelijkheden

Betaalinformatie

Betalingen kunnen worden overgemaakt op onze Franse rekening:

Bank: Crédit Agrcole
t.n.v. Straalman Erwin
te: Pontrieux, France

no: 89587856001
IBAN: FR 76 12 20 6031 0089 5878 5600 127
BIC: AGRI FR PP 822

Onder vermelding van datum verblijf en uw naam.